Een eenvoudig en snel shirataki-noodle-recept van 15 minuten met een zwarte knoflooksaus

Bereidingstijd 15 minuten, voor 3 personen

Bereiding:

  1. Snijd de koning-oesterzwammen en zwarte knoflook en leg deze opzij
  2. Verwijder shirataki-noedels uit de verpakking en spoel ze grondig af met koud stromend water
  3. Meng alle ingrediënten samen met de saus en leg apart
  4. Verwarm de koekenpan op middelhoog vuur met een beetje olie of boter
  5. Als de braadpan op temperatuur is, voeg je de champignons toe en bak je gedurende 3-5 minuten
  6. Zet het vuur laag tot medium-laag voordat we de knoflook toevoegen.
  7. Voeg de zwarte knoflook toe als de champignon zacht is en kook gedurende 2 minuten.
  8. De zwarte knoflook is erg zacht, dus je kunt het in de champignons pureren om er een pasta van te maken voor een meer gelijkmatig verdeelde smaak.
  9. Voeg de saus en de noedels toe en bak het nog eens 3-5 minuten.

 

Eet smakelijk!

I put together a very simple recipe to showcase the sweet umami flavours from the black garlic along with the neat texture of the shirataki noodles. You will see it’s not very intimidating and a lot of these ingredients can be very versatile as well.

 

Gerecht is van Pupshopsticks

Leave a Reply