Een recept uit de kookstudio van Albert Heijn.

Wat een heerlijke burger is dit! En hij is naar mijn idee nog lekkerder van de BBQ :).

Bereiding:

  1. Bagels: Snijd de bagels door, besprenkel met een beetje olijfolie en rooster 3 minuten in een broodrooster of grill.
  2. Burgers: Haal de tenen zwarte knoflook uit de bol en hak samen met ei, paneermeel, peper, zout en 1/4 van het gehakt in een hakmolen fijn. Meng met de hand door de rest van het gehakt. Vorm 4 burgers en grill in 6 minuten per kant bruin.
  3. Saus: Maak met een vork de geitenkaas los en meng met de mayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Courgette: Besprenkel de courgette met een beetje olijfolie, peper en zout. Grill de plakken courgette 3 minuten aan iedere kant in een grillpan.
  5. Black Garlic Bagel Burger: Besmeer de bagels met de geitenkaassaus. Beleg met de courgette, de burger, de appel en ui en leg de bovenkant van de bagel er op.

 

Eet smakelijk!!

Laat een reactie achter