Bereiding:

  1. Snijd het brood doormidden en plaats beide helften met de opengesneden kant naar boven.
  2. Verwijder het grootste deel van het zachte brood van binnenuit en laat ongeveer een 1 cm laag over die nog steeds aan de knapperige buitenhuid is bevestigd.
  3. Verdeel de zwarte knoflookmayo over beide helften van je boterhambrood en strooi er eventueel wat kappertjes overheen.
  4. Beleg beide helften met wat sla, kalkoenfilet en kaas. Snij de zwarte knoflook in reepjes met behulp van een vork en leg ze op het brood.
  5. Leg de overgebleven groenten op het onderste deel van de boterham en bestrooi ze royaal met zout & peper.
  6. Plaats nu het bovenste deel van het brood bovenop de onderkant.
  7. Verpak je picknick sandwich in huishoudfolie en vervolgens in aluminiumfolie.
  8. Plaats het op een bord en plaats er dan een bord bovenop met wat gewichten erop. (Ik gebruikte 4 ongeopende blikjes met bonen.)
  9. Laat dit minstens 4 uur of ’s nachts staan ​​voordat je de sandwich uitpakt en in 6-8 driehoekige stukken snijdt, zoals je zou doen met een ronde taart.
  10. Nu kun je het allemaal samen of individueel inpakken om mee te nemen voor je picknick.

Eet smakelijk!

Laat een reactie achter