Recept voor 4 personen.

Deze frittata is heerlijk warm of koud te eten.

Ingrediƫnten:

  • 50 g feta
  • 125 g asperges
  • 8 zwarte knoflookteentjes, grof gehakt
  • 12 grote eieren
  • Grote klont boter
  • Zout en peper naar smaak

Bereiding:

  • Breng een centimeter gezout water aan de kook in een ovenvaste koekenpan.
  • Voeg de asperges toe aan de pan en laat dit gedurende 3 minuten koken en giet af.
  • Verwarm de oven voor op 200gr.
  • Klop in een kom de eieren samen, brokkel ze in de feta, voeg de asperges en zwarte knoflook toe en breng op smaak met peper en zout (niet zo veel als de feta vrij zout is).
  • Reinig en droog de koekenpan die gebruikt is om de asperges te koken.
  • Voeg een klontje boter toe aan de pan en giet het eimengsel erbij en kook op laag vuur gedurende 5 minuten, breng het over naar de oven en bak nog eens 15 minuten of totdat de frittata is gezet.

Eet smakelijk!

Fotografie en recept van Natasha Miles

Laat een reactie achter